Actueel

Vakantiekrachten gezocht!

Voor de zomerperiode (juni, juli, augustus en september) zoeken wij enthousiaste vakantiekrachten in de regio Haarlem. Vindt jij het leuk om ons team te komen versterken en wil je graag wat bijverdienen? Solliciteer dan nu via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@despiegelhaarlem.nl

Schoonster staat voor meer aandacht en een schonere en betere leefomgeving

Heden is het nieuw landelijk werkend schoonmaakbedrijf Schoonster gelanceerd, een initiatief van de bedrijven die in het verleden opereerde onder de de noemer Schoongroep Nederland, waaronder De Spiegel. Schoonster keert schoonmaken in heel Nederland binnenstebuiten. Het merk wil de markt bewuster, menselijker en innovatiever benaderen.

De initiatiefnemers van Schoonster hebben de afgelopen jaren geconcludeerd dat het oude schoonmaakmodel niet interessant wordt gevonden en weinig waardering krijgt. Daarbij is er ook veel te weinig inspiratie voor mensen, innovatieve processen en maatschappelijke waarde. Het moet menselijker, met meer aandacht voor een schonere en betere leefomgeving. Een kritische blik op de branche leert dat het te vaak alleen om tijd en kosten gaat.

Schoonster wil waardevoller zijn voor mensen, de maatschappij en clienten door heel Nederland. Daarvoor gaat het bedrijf vernieuwende maatwerkoplossingen bieden.

Bent u een (landelijke) organisatie met 1 of meerdere vestigingen en wilt u weten welke maatwerkoplossingen wij u kunnen bieden? Kijk op Schoonster.nl, of neem contact op met partner Sander Florie, 023 - 528 38 01 / sanderf@schoonster.nl

  

Green Key Keurmerk

Veel bedrijven in de recreatie-, vrijetijds-, culturele-, sport- en recreatieve branche willen een Green Key keurmerk behalen, waaronder een groot aantal van onze klanten. Green Key is een internationaal keurmerk dat laat zien dat deze bedrijven zuinig omgaan met energie en water en gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving. De Spiegel moedigt dit aan en ondersteunt haar klanten hierin door, bijvoorbeeld het invoeren van doseerbare schoonmaakmiddelen en leveren van sanitaire artikelen welke voorzien zijn van het Europees Ecolabel. Ook werken wij op basis van microvezeltechniek, een bewezen techniek die water- en product besparing oplevert.

Wilt u meer weten over het verduurzamen van uw organisatie op facilitair gebied? Neem 
contact met ons op!

         

  Open Huis

Wij willen onze dienstverlening nog meer professionaliseren en uitbreiden, om u nog beter van dienst te kunnen zijn op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden, handyman- en conciërge taken, groenonderhoud, toezicht houden en andere ondersteunende taken. Daar past een groter en moderner kantoor bij. Na maanden van ver- en opbouwen was het dan zover. Donderdag 15 oktober werd onze locatie feestelijk geopend onder het genot van een hapje, drankje en live muziek. Wij willen iedereen bedanken voor hun komst en voor de schitterende presentjes die we gekregen hebben.

 


De Spiegel live bij Werken.FM

Op vrijdagochtend 7 augustus hoorde je de Werken.FM ochtenduren met Sebas & Dieteke. Zij bespraken de trending topics op Twitter en hadden Sander Florie van Schoonmaakbedrijf De Spiegel uit Haarlem te gast. Een familiebedrijf dat al sinds 1895 gespecialiseerd is in de faciliaire dienstverlening. Heeft u deze uitzending gemist en zou u deze graag terugluisteren? Klik dan hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg ons!

Schoonmaakbedrijf De Spiegel Haarlem is nu ook te volgen via diverse Social Media. U kunt ons volgen via Twitter, “liken” op Facebook en “linken” op Linkedin.
Hieronder verwijzen de symbolen naar onze pagina´s.

  

Persbericht: OSB reikt keurmerk uit aan Schoonmaakbedrijf De Spiegel B.V.

’s-Hertogenbosch, 30 april 2014. Gisteren kreeg Sander Florie van Schoonmaakbedrijf De Spiegel B.V. (Haarlem) het OSB-Keurmerk deurbord uitgereikt uit handen van OSB bedrijfsadviseur Steef Gaspers. Het OSBKeurmerk werd op 1 januari 2013 geïntroduceerd en brengt de kwaliteit en betrouwbaarheid van schoonmaak- en glazenwasserbedrijven in beeld. Het OSB-Keurmerk moet zorgen voor meer transparantie in de mark en leiden tot verdere professionalisering en duurzaamheid van de branche.

Aan de introductie van het keurmerk is door de brancheorganisatie en de leden twee jaar gewerkt. Bij OSB-Keurmerk bedrijven zijn opdrachtgevers ervan verzekerd dat deze bedrijven brede vakkennis hebben, de administratie op orde hebben, belasting en premies betalen, eerlijk zaken doen en over de juiste verzekeringen beschikken. Het OSB-Keurmerk voor de schoonmaak- en glazenwasserbedrijven bestaat uit drie onderdelen: de NEN 4400-1 norm, de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en enkele schoonmaakspecifieke eisen.

"Niet staken maar schoonmaken!”

Schoonmaakactie langs de A2 groot succes!

SchoonGroep Nederland deed op zaterdag 10 maart 2012 mee met de landelijke schoonmaakdag van de stichting Nederland Schoon. Het doel daarvan was een actieve bijdrage leveren aan deze actiedag en op een ludieke wijze het belang van een schone omgeving onderstrepen. Ook wilde we laten zien dat het vak van schoonmaker bij een middelgroot regionaal bedrijf respect krijgt. (Als correctie op het beeld dat rond de CAO stakingen op grote projecten is ontstaan).

18 schoonmaakmedewerkers en 18 directeuren van SchoonGroep Nederland, waaronder Schoonmaakbedrijf De Spiegel, gingen gezamenlijk voor deze actie aan de slag.

Bekijk de film van deze SchoonGroep schoonmaakdag: Klik hier
Kijk het nieuwsitem op RTL4 terug: Klik hier
Bekijk het nieuwsitem van Schoonmaak Journaal: Klik hier
Bekijk foto´s en filmpjes op onze Facebook pagina: Klik hier

 

Landelijke dekking met regionale diepgang!

Zoals u wellicht weet is Schoonmaakbedrijf De Spiegel Haarlem lid van SchoonGroep Nederland. SchoonGroep Nederland is een vereniging van verschillende zelfstandige regionale schoonmaakbedrijven. We bieden samen landelijke dekking, maken gebruik van elkaars expertise en werken samen aan de verdere professionalisering van het vak. Voor onze opdrachtgevers biedt dat vele voordelen: de flexibiliteit, continuïteit en zekerheid van een landelijke organisatie, met de betrokkenheid van een regionaal bedrijf. Onze opdrachtgevers krijgen de beste kwaliteit in schoonmaakdiensten die gebaseerd is op duidelijke afspraken en wederzijds vertrouwen.

Kortom: U als klant krijgt het beste uit twee werelden! Landelijke dekking met regionale diepgang!

Meer informatie vindt u hier of ga naar de website schoonster.nl. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen!

De Spiegel, een solide partner in de regio!

Schoonmaakbedrijf De Spiegel is al ruim 120 jaar actief in de regio Kennemerland. Kwaliteit, flexibiliteit, vertrouwd, korte communicatielijnen en altijd bereikbaar is waar wij voor staan. Ook het personeelsverloop is zeer laag. Wij nemen uw facilitaire zorg uit handen! Nog steeds zijn wij een solide partner voor uw schoonmaakwerkzaamheden en andere facilitaire zaken.

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact met ons op!